Ingrediënten voor uw koffie op het werk

Natuurlijk hebben wij ook onze eigen koffiebonen. Geselecteerd op smaak en vers gebrand in de regio

Refill Coffee Service levert de lekkerste koffiebonen en andere ingrediënten voor een heerlijke kop koffie. Hiervoor werken wij uitsluitend met gerenommeerde topmerken en regionale leveranciers die de kwaliteit onderstrepen waarvoor wij staan: Illy, Jacobs, Eurogran, Nestlé, Barry Callebaut, Burkhof, Unilever, Westhoff, Pickwick, Huhtamaki, Friesland Foods, Colombia Coffee en nog vele andere merken van over de hele wereld. Daarnaast leveren wij Fairtrade koffie; een bewuste keuze!

Heeft u een keer zin in iets anders? Vraag een gratis proefpakket aan!

Ook dat kan. Behalve voor de lekkerste koffiespecialiteiten levert Refill Coffee Service namelijk ook de ingrediënten voor een overheerlijk kopje warme choco, thee of soep. Daarnaast leveren we, wanneer gewenst, ook de benodigde disposables zoals afbreekbare bekers, lepeltjes, filters, etc.) en accessoires. Kortom, alles wat u nodig heeft!

kopje

Fairtrade

Duurzame koffie en Fairtrade

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is méér dan alleen fairtrade koffie en cacao. Als modern, jong bedrijf gaan we met onze tijd mee en dat betekent dat we kiezen voor duurzaam ondernemen met aandacht voor de drie P’s: People, Planet en Profit. Samen met onze leveranciers kijken we bewust naar onze eigen rol in dit geheel. Dit onder het motto: het zijn de kleine dingen die het doen!

PEOPLE

Duurzaam ondernemen betekent bij Refill ondernemen met aandacht voor mensen. Wij hechten veel belang aan goede relaties, waarden en continuïteit. We ondersteunen lokale initiatieven in de vorm van sponsoring. Vanuit de insteek ‘wie goed doet, goed ontmoet’ organiseren wij ook regelmatig acties waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat.

Hoewel duurzaam ondernemen niet alleen bestaat uit fairtrade producten, maken deze producten er zeker wel deel van uit. Daarom hebben wij ook fairtrade koffie en cacao in ons assortiment. De koffie- en cacaoboeren in Latijns-Amerika, Afrika en Zuidoost-Azië zijn hiervoor gegarandeerd eerlijk betaald. Bovendien voldoen fairtrade producten aan strenge milieueisen.

PLANEET

Uiteraard proberen wij waar mogelijk rekening te houden met het milieu. We kiezen bewust voor koffieautomaten die energiezuinig werken en bovendien duurzaam zijn geproduceerd met duurzame materialen. Dit duurzame karakter zorgt er bovendien voor dat onze automaten kunnen worden gereviseerd en op andere plekken worden hergebruikt.

PROFIT

Samen met onze leveranciers bekijken we continu hoe we onze inkoop, logistiek en belevering nog efficiënter kunnen inrichten. Het leveren van onze producten en machines aan klanten kan op maat, maar we werken ook met vaste routes zodat periodieke levering mogelijk wordt. Dit alles draagt ook indirect bij aan een beter milieu.

30 LANDEN

BRENGEN JE

FAIRTRADE

KOFFIE

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken