Koffie automaat kopen uit de regio

Automaten met klasse, voor de beste koffie.

Met een lekker kopje koffie begint uw dag meteen goed! Dankzij een automaat van Refill Coffee Service kunt u met gemak inspelen op de wensen van uw medewerkers en bezoekers: gewone kopjes koffie, cappuccino, espresso, latte macchiato, wiener melange… Maar ook thee, warme chocomel en soep behoren tot de mogelijkheden. Met een koffieautomaat van Refill gaan werk en genieten hand in hand. Intens genieten van ‘n goede kop koffie.

Koffieautomaten van topkwaliteit

Refill Coffee Service werkt uitsluitend met gerenommeerde topmerken, die de kwaliteit onderstrepen waar wij voor staan.
Merken als Melitta, Rheavendors, Etna behoren tot ons assortiment.

Geen idee welke automaat?

Heeft u geen idee welke automaat het meeste bij u of uw bedrijf past?
Geen probleem! Wij hebben daarvoor de automatenwijzer opgezet.
Heeft u liever eerst wat meer informatie en kennis, lees dan onze blog over het kiezen van de juiste koffieautomaat voor op het werk.

KOFFIEAUTOMAAT KOPEN OF LEASEN?

Bij Refill Coffee Service kunt u een eigen volautomatische koffieautomaat kopen. Daarnaast is het mogelijk om een koffieautomaat te leasen tegen een gering bedrag per maand. Met ons kunt u alle kanten op; denk hierbij aan gemalen koffie met verse bonen de zogeheten fresh brew. Of met toevoeging van meld een heerlijke cappuccino of latte macchiato, zowel grote als kleine bedrijven zijn bij Refill aan het goede adres voor een heerlijke koffie ervaring.

Wij adviseren u graag over de beste koffieautomaat voor uw bedrijf. Maar waarvoor u ook kiest: onze uitstekende service krijgt u er altijd bij! Wilt u graag weten welke koffieautomaat bij uw bedrijf past, bekijk onze automatenwijzer hieronder of  maak een vrijblijvende afspraak met ons.

WIJ VINDEN

DE KOFFIE

AUTOMAAT

DIE BIJ U

PAST

Automatenwijzer

Type
Aantal gebruikers
Extra functies
Altijd de juiste machine op de werkvloer
Onze koffieautomaten

Met een lekker kopje koffie begint uw dag meteen goed! Dankzij de automaten van Refill Coffee Service kunt u met gemak inspelen op de wensen van uw medewerkers en bezoekers: gewone koffie, cappuccino, espresso, latte macchiato, wiener melange... Maar ook thee, warme chocomel en soep behoren tot de mogelijkheden. Met een koffieautomaat van Refill gaan werken en genieten hand in hand.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken