Soep bij Refill

Tegenwoordig is iedereen steeds meer bezig met gezond eten. Niet alleen thuis, maar ook buitenshuis is het de trend om op een gezonde en biologische manier voor ons lichaam te zorgen.

Opkikker

Heeft u tijdens het werk af en toe zin in iets anders dan koffie? Dat kan met het assortiment wat wij te bieden hebben. U kunt een heerlijk kopje soep klaarmaken. Soep om niet alleen uw honger mee te stillen of om even op te warmen, maar ook voor een klein rustmomentje gedurende de drukke werkdag of om een leuk verhaal te delen met collega’s. Soep kan een goede opkikker zijn om optimaal resultaat te behalen, zeker met de gedachte dat het ook nog eens een gezonde keuze is.

Vernieuwd

De Cup-a-Soup is vernieuwd en verbeterd waardoor ze lekkerder en gezonder zijn. Zo zitten er geen conserveringsmiddelen en kunstmatige kleurstoffen in. Ook is het zoutgehalte sterk gedaald. Met de nieuwe verfijnde smaken nemen de soepen u mee met een reis door de wereldkeuken. De reis kan beginnen in China met een tomatensoep, vervolgens kan genoten worden van
een Hongaarse Goulashsoep, de verfijnde smaken uit de Franse keuken kunnen geproefd worden door te kiezen voor de Franse uiensoep en de reis kan eindigen met een Hollandse erwtensoep. Dit is maar een kleine greep uit het aanbod van de vele soepen waarvan u kunt genieten.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken