Service bij storing

Refill  zorgt voor lekkere koffie op de werkplek. En mocht de koffie-, water- of frisdrankautomaat onverhoopt niet naar wens functioneren, dan is één telefoontje naar de technische dienst voldoende om het probleem meteen telefonisch te verhelpen. Wanneer het probleem wat ingewikkelder is, sturen wij snel één van onze regionale servicemonteurs gratis bij u langs.

Storingen snel verhelpen 

Voor optimale bereikbaarheid zijn de monteurs uitgerust met een computer met modem in de auto. Zo heeft de technische dienst op ieder moment van de dag inzicht welke storingen verholpen zijn en bij welke klant de monteur bezig is. Als service-organisatie kan daardoor zeer flexibel op de omstandigheden ingespeeld worden. Doel van dit alles: zo snel mogelijk zorgen dat onze klanten weer van lekkere koffie kunnen genieten. Snel, flexibel en servicegericht, dat is de technische dienst van Refill Coffee Service.

Gratis Service 

Bij aanschaf van een koffieautomaat van Refill en bij afname van de ingrediënten komen de monteurs van Refill gedurende 48 maanden gratis bij u langs in geval van een storing. U betaalt dus geen onderdelen, geen voorrijkosten en geen arbeidsloon.

Heeft u een storing die u wilt melden? Bel dan 0475-453785

Refill Coffee Service
Notaris Ruttenlaan 15
6093 CP Heythuysen
Nederland

Telefoon   0475-453785
E-mail       info@refill.nl

KvK          13040293
BTW         NL817407492B01

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken